Algemene informatie


DOELGROEP

De Kwaliteitskring Gelderland is een actieve, onafhankelijke vereniging van en voor vertegenwoordigers van zowel profit als non-profit organisaties in Gelderland op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Leden komen uit de sectoren industrie, dienstverlening, opleidingsinstellingen, certificerende instanties en adviesorganisaties. Tevens is het mogelijk om op persoonlijke basis lid te worden van de Kwaliteitskring Gelderland.

 

DOELSTELLINGEN

De kring heeft tot doel het faciliteren en stimuleren van de kennisuitwisseling tussen de leden op het gebied van KAM-zorg, -management en -systemen. Er wordt een actief netwerk en ontmoetingsplatform geboden voor medewerkers, ondernemers en professionals uit het vakgebied.

 

ACTIVITEITEN

De Kwaliteitskring Gelderland komt zesmaal per jaar bijeen, bij voorkeur op middagen van de maanden september, oktober, november, maart, april en mei. Tevens vindt er in januari een nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Naast de reguliere bijeenkomsten zijn  er ook nog workshops waarvoor een kleine bijdrage gevraagd wordt.
Tijdens de bijeenkomst in september vindt tevens de algemene ledenvergadering plaats. Dan worden ook de thema’s voor de bijeenkomsten in grote lijnen vastgesteld. Het uitgewerkte jaarprogramma van de Kwaliteitskring Gelderland wordt vervolgens gepresenteerd op de nieuwjaarsbijeenkomst.
Dit programma bestaat dan altijd uit een mix van specifiek op Kwaliteit, Milieu, Veiligheid & Gezondheid (ARBO) en Duurzaamheid gerichte bedrijfsbezoeken, workshops, lezingen, etc. De gelegenheid tot netwerken wordt tijdens de bijeenkomsten in ruime mate geboden.

 

LIDMAATSCHAP EN INLICHTINGEN

Het lidmaatschap staat open voor bovengenoemde doelgroep. Van leden wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan de kring. Bij start van het lidmaatschap en daarna jaarlijks ontvangt elk lid de ledenlijst van de Kwaliteitskring Gelderland. De statuten en huishoudelijk reglement worden eveneens bij start van het lidmaatschap toegezonden.
De contributie voor de Kwaliteitskring Gelderland bedraagt € 85,- voor het eerste lid, het tweede lid is gratis en men betaalt € 42,50 voor het derde en volgende lid.
Het verenigingsjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Wilt u zich aanmelden? Of wilt u meer informatie

Agenda

E-waste
Hoe gaan we om met elektronisch afval in de huidige maatschappij?
Foenix Apeldoorn

Verslagen

Vind hier de verslagen van diverse evenementen

Logo Moba B.V
Logo Leertouwer
Logo Symbol
Logo Relitech
Logo Unica
Logo KAM Care Systems
Logo Waterschap Rivierenland
Logo Duizer Consultancy
Logo Radboudumc Universitair Medisch Centrum
Logo Sealed Air
Logo A.S. Watson (Health & Beauty Continental Europe) BV
Logo MARIN
Logo Teijin Aramid BV
Logo BUNZL Verpakkingen Arnhem B.V.
Logo Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Logo VBI ontwikkeling bv
Logo Cito Benelux B.V.
Logo Alliander N.V.
Logo Nedac Sorbo Mascot bv
Logo Synerlogic B.V.
Logo ATAG Nederland B.V.
Logo Gunnebo Doetinchem BV
Logo Kramp Nederland
Logo VB-Airsuspension B.V.
Logo Hittech Bihca BV
Logo Apparatenfabriek ARA bv
Logo Metaflex Doors Europe BV
Logo Bronkhorst High-Tech
Logo Holland Colours Europe BV
Logo Dros Schoonmaakdiensten
Logo Bast Kwaliteitsbeheer
Logo Tauw Group BV
Logo Saxion
Logo Sika Nederland B.V.
Logo SNIPPE Safety & Health
Logo Heusschen Kwaliteit & Service
Logo Sharepoint365coach.nl